Alte Sporturi

Drama in lumea judoului romanesc. Sportiv decedat la 35 de ani din cauza necunoscute

Sursă foto: www.frjudo.ro

Fostul judoka Vasile Cojoc a decedat la doar 35 de ani din cauza inca neclare.

"O veste trista vine in aceasta zi de luni. Fostul judoka sibian Vasile Cojoc a incetat din viata fulgerator, la varsta de 35 de ani. Federatia Romana de Judo transmite sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!", se arata in comunicatul Federatiei Romane de Judo.

Cojoc a cucerit de-a lungul carierei mai multe titluri nationale si a fost medaliat la mai multe concursuri de nivel internationale.

Federatia nu mentioneaza cauza mortii acestui sportiv de top, desi a survenit la o varsta la care ar mai fi avut ani buni de viata.

Decesul lui Cojoc vine in aceeasi zi in care un cantaret roman, Darius Cretan, a incetat din viata in somn la varsta de 37 de ani, fara a fi cunoscut cu probleme de sanatate. Colegii săi au afirmat că acesta nu consuma droguri, dar muncea foarte mult și a decedat când s-a dus la mașină să îți ia telefonul mobil. S-ar fi simțit rău din timpul concertului pe care îl susținuse din acea zi.

Citeste si: Testele pentru proteina Spike din țesuturi ar trebui să fie incluse la toate morgile și instituțiile medicale de stat sau private

In weekend, in Franta a murit subit pe scena cantaretul Mikaben, la 41 de ani.

La finalul lui septembrie, a decedat si Coolio, la 59 de ani, acasa, in urma unui stop cardiac.



Drama in lumea judoului romanesc. Sportiv decedat la 35 de ani din cauza necunoscute