Australian Open

Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: "Mai mult nu se putea"

Iata mai jos ce a declarat Simona Halep dupa eliminarea din primul tur la Australian Open, una dintre marile surprize ale turneului de la Melbourne alaturi de iesirea din competitia masculina a lui Rafael Nadal.

“Cred ca nu a fost ziua mea buna. Ea a jucat fara frica si a lovit fiecare minge. A avut un ritm bun si da, cred ca am jucat putin prea scurt in primul set. Apoi ea m-a dominat pentru ca a simtit mingea foarte bine. Am incercat sa schimb, sa stau acolo, dar la 3-1 am avut sansa sa trimit meciul in decisiv, dar nu s-a intamplat. M-a invins, a fost mai buna decat mine. Este dificil si sunt dezamagita, dar este doar o zi, un meci. Maine va fi o alta zi. Trebuie sa privesc inainte si sa raman motivata. Am multe meciuri de jucat”, a declarat Halep pentru site-ul oficial al competitiei.

Halep, care se mai intalnise o singura data cu Zhang pana acum si o invinsese cu un categoric 6-1, 6-1 in urma cu patru ani la Indian Wells, a mai spus ca i-a permis prea mult chinezoaicei sa controleze jocul.

“A avut incredere si a jucat fara frica. Deja avea in spate meciuri de trei seturi aici si a lovit toate mingile. Cred ca am lasat-o sa joace cel mai bun tenis al sau. Nu am lovit foarte puternic si nu am lovit cu taria necesara. Se mai intampla”, a adaugat Halep.

Jucatoarea noastra a mai spus ca nu se pune problema sa dea vina pe factorul fizic, desi a inceput anul cu probleme la piciorul stang.

“Astazi nu am simtit nicio durere. Am avut multe probleme inainte sa ajung aici, asa ca am fost un pic demoralizata. Apoi a venit problema la tendonul lui Ahile. E greu sa ramai suta la suta pozitiva. Cred ca am facut tot ce s-a putut astazi. Era tot ce puteam face. Sunt bine, dar dezamagita bineinteles”, a completat Halep.



Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: "Mai mult nu se putea"