Baschet

Final cu scandal la Sibiu. CSU Atlassib castiga dupa noua meciuri in fata Asesoftului

CSU Atlassib Sibiu a revenit miraculos, miercuri seara, si a castigat pentru prima data dupa noua infrangeri consecutive in fata fostei campioane CSU Asesoft Ploiesti, scor 79-72.
Dupa ce la pauza mare ploiestenii conduceau cu 11 puncte diferenta, iar in debutul sfertului final aveau chiar si 13 puncte in fata amfitrionilor, jucatorii pregatiti de Vlad Arnautovic si-au pierdut cumpatul la propriu.

Cosul marcat de americanul Riley pe contraatac in ultimele secunde l-a scos din minti pe Catalin Burlacu, care a sarit la gatul unuia dintre cei trei arbitri.

Fortele de ordine au intervenit pe parchetul Salii Sporturilor Transilvania pentru a calma spiritele, iar Burlacu a privit finalul meciului de la vestiare.

La iesirea din sala acesta a intrat intr-o disputa verbala cu mai multi suporteri ai gazdelor, fiind cu greu calmat de coechipieri.

S-a terminat 79-72 pentru sibieni, care in sfertul al patrulea au reusit un adevart tur de forta. Au marcat 34 de puncte si nu au primit decat 16, dupa ce primele trei sferturi au fost dominate autoritar de ploiesteni.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Jaytornah Wisseh, cu 28 de puncte, in timp ce de la oaspeti s-a remarcat Drasko Albijanic, cu 20 de puncte.

CSU Atassib Sibiu nu mai castigase in fata celor de la CSU Asesoft Ploiesti din 3 mai 2009, cand s-au impus cu 78-75 de asemenea pe teren propriu.

In celelalte meciuri ale etapei a 12-a din sezonul regulat al Diviziei A s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Gaz Metan Mediaș - CSM Oradea 76 – 75

Politehnica Iași - CS Otopeni 53-69

SCM Craiova - CSM București 80-86

Energia Rovinari - CSȘ Giurgiu 82-79

Onlinesport


Final cu scandal la Sibiu. CSU Atlassib castiga dupa noua meciuri in fata Asesoftului