Sporturi de iarna

Schlierenzauer rateaza Turneul Celor 4 Trambuline

Schiorul austriac Gregor Schlierenzauer s-a accidentat, luni, la ligamentele genunchiului drept si va sta pe margine in urmatoarele patru saptamani, ratand astfel Turneul Celor 4 Trambuline din acest sezon.
Dublu medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Vancouver, Schlierenzauer cazut rau la antrenamentul pe care l-a efectuat in cursul zilei de luni, suferind o ruptura a ligamentul intern al genunchiului drept.

Potrivit primelor estimari medicale, Schlierenzauer va ramane in afara concursurilor Cupei Mondiale cel putin patru saptamani.

Aceasta accidentare este practic sinonima cu ratarea participarii in celebrul Turneu al Celor 4 Trambuline, care se desfasoara la cumpana dintre ani in Germania si Austria.

Schlierenzauer, 20 ani, a avut un inceput modest de sezon, cea mai buna clasare a sa fiind un loc 9 in prima din cele doua etape desfasurate pe trambulina olimpica de la Lillehammer.

Austriacul legitimat la clubul Innsbruck-Bergisel a participat pana acum la 96 de concursuri in Cupa Mondiala, obtinand nu mai putin de 32 de victorii si 52 de urcari pe podium.

Onlinesport


Schlierenzauer rateaza Turneul Celor 4 Trambuline