Sporturi de iarna

Echipa de juniori a Romaniei, locul 14 la prima participare la CM de sarituri cu schiurile

Echipa Romaniei s-a clasat pe locul 14 la prima sa participare la Campionatul Mondial de sarituri cu schiurile pentru juniori, care s-a desfasurat, in perioada 28-30 ianuarie, in localitatea Hinterzarten (Germania).

Sportivul Szilveszter Kozma a fost cel mai bine clasat dintre reprezentantii României, locul 53, cu 85 de puncte, urmat de Remus Tudor, locul 60, cu 80,5 puncte si Szilveszter Fülop, locul 70, cu 58,5 puncte, în timp ce al patrulea sportiv, Adrian Vornicu a fost descalificat.

Antrenorul coordonator al echipei nationale de sarituri cu schiurile, Florin Spulber, a declarat ca participarea la aceasta competitie sporeste sansele sportivilor români de a obtine rezultate bune pe viitor.

"Suntem bucurosi ca am avut o echipa de patru sportivi români la aceasta competitie. Aceasta participare dovedeste ca baza noastra de selectie se dezvolta, sporindu-ne astfel sansele de a obtine rezultate bune în competitiile internationale în continuare. Hinterzarten reprezinta o experienta foarte valoroasa pentru sportivii nostri si cred ca doar participând la astfel de concursuri puternice putem pune bazele obtinerii unor rezultate bune în viitor. Cred ca rezultatul de azi este încurajator, confirmând evolutia buna a tinerilor nostri sportivi, si sper ca vom reusi rezultate si mai bune în acest sezon", a precizat Spulber.

Mediafax



Echipa de juniori a Romaniei, locul 14 la prima participare la CM de sarituri cu schiurile