Jocurile Olimpice de Vara Atena 2008

Grasu despre ratarea finalei: "Este aproape rusinos"

Atleta Nicoleta Grasu a declarat, luni, dupa ce a ratat calificarea in finala de opt a probei de aruncarea discului, ca este dezamagita de rezultatul pe care l-a obtinut si se simte aproape rusinata de esecul ei, transmite trimisul MEDIAFAX.
"Este un mare esec! Ce naiba, aveam nevoie de 61 de metri sa intru in finala de opt. Este aproape rusinos", a spus Nicoleta Grasu.

Atleta Nicoleta Grasu, una dintre favoritele concursului olimpic de aruncarea discului, a ratat calificarea in finala de opt a probei de la Jocurile Olimpice de la Beijing. Nicoleta Grasu a aruncat 58,63 metri la prima incercare, dupa care urmatoarele doua au fost depasite. Atleta s-a clasat pe locul 12, fiind ultima dintre finaliste.

Sportiva din Romania detinea cea de-a doua reusita a sezonului inaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing, cu 66,51 metri, performanta reusita la 21 iunie, la Istanbul, Turcia.

Nicoleta Grasu a ocupat pozitia a sasea la aruncarea discului la editia precedenta a Jocurilor Olimpice, in 2004, la Atena, cu o performanta masurand 64,92 metri. Atleta mai are in palmares o medalie de argint si una de bronz la Campionatele Mondiale si o medalie de bronz la Campionatul European din 2006.


Grasu despre ratarea finalei: "Este aproape rusinos"