Golf

Revenire cu dreptul pentru Tiger Woods

Fostul lider mondial Tiger Woods si-a facut, joi seara, revenirea in circuitul PGA Tour cu ocazia turneului WGC-Invitational de la Akron, statul american Ohio.
Dupa trei luni de inactivitate cauzata de o dubla accidentare, Woods a avut o prima runda decenta, terminand traseul de 18 cupe la 68 (2 sub par).

Americanul a reusit doua birdies la cupele 10 si 11, dupa care a coborat la minus unu cu un bogey la a 14-a, pentru ca ulterior sa revina la minus doi in urma unui nou birdie, de aceasta data la a 16-a.

In urma acestei evolutii mai mult decat acceptabile, Woods a intrat in primii 20 la capatul primei runde, fiind al 18-lea, in conditiile in care lider este australianul Adam Scott (-8).

Ca o ironie a sortii, Scott il are drept caddy pe nimeni altul decat Steve Williams, cel care i-a fost asistent lui Woods pana in urma cu doar cateva saptamani, cand americanul a renuntat la serviciile acestuia.

Topul trei al primei runde a fost completat de un alt australian, Jason Day (-7) si de americanul Nick Watney (-5).

Alti favoriti au terminat dupa cum urmeaza: Lee Westwood (-3), Phil Mickelson (-3), Luke Donald (-2), Rory McIlroy (-2), Martin Kaymer (-1) sau Bubba Watson (-1).

Onlinesport



Revenire cu dreptul pentru Tiger Woods