Golf

Green castiga Mastersul Portugaliei in fata lui Molinari

Australianul Richard Green si-a trecut in palmares, duminica, al treilea titlu in circuitul European Tour, castigand Mastersul Portugaliei dupa o revenire spectaculoasa.
In varsta de 39 ani, Green a reusit nu mai putin de 11 birdies, recuparand in runda finala un deficit de sapte lovituri, pentru a se impune in fata lui Francesco Molinari cu un avans de doua lovituri la 18 sub par.

Lider dupa primele trei runde, spaniolul Pablo Martin a avut o evolutie de cosmar duminica, trei bogeys si alte doua double bogeys aruncandu-l pe iberic in pozitia a saseea la 15 sub par.

Alaturi de Molinari in pozitia a secunda au mai incheiat spaniolul Gonzalo Fernandez-Castano, suedezul Robert Karlsson si olandezul Joost Luiten.

Green va primi pentru succesul din Portugalia un cec in valoare de 500.000 de euro, in timp ce ocupantii locului secund isi vor imparti cei 333.330 de euro.

Circuitul European Tour programeaza in aceasta saptamana Castello Masters, un turneu de 2 milioane de euro gazduit de Clubul Campo del Mediterraneo din Castellon, Valencia.

Onlinesport


Green castiga Mastersul Portugaliei in fata lui Molinari