Golf

Woods, onorabil dupa doua runde la Memorial

Liderul mondial Tiger Woods ocupa locul 25 dupa primele runde ale turneului Memorial, desfasurat la Muirfield Village Golf Club din Dublin, Ohio.
Pe par 72 dupa prima zi, Woods a reusit o runda secunda onorabila, pe care a terminat-o la 69, 3 sub par.

Americanul a inceput cu un bogey la cupa a 3-a, dupa care s-a redresat bine, cu trei birdies consecutive. Front nine a fost incheiat totusi cu un bogey care l-a coborat la -1.

Alte trei birdies si un bogey in back nine au facut ca Tiger Woods sa incheie ziua la 3 sub par, rezultat acceptabil tinand cont ca in acest sezon s-a intamplat chiar sa rateze cut-ul la Quail Hollow in luna aprilie.

Lider solitar a ramas la jumatatea concursului americanul Ricky Fowler, care se afla la 13 sub par, dupa 65, respectiv 66 de lovituri in primele doua runde.

Singurul care a incercat sa tina ritmul cu Fowler a fost englezul Justin Rose, care a incheiat ziua secunda la trei lovituri in spatele liderului.

Pe trei se afla la egalitate americanii Tim Petrovic si Jim Furyk, ambii la 9 sub par, in timp ce Phil Mickelson a coborat patru pozitii dupa o runda a doua dezamagitoare incheiata la unu sub par.

Aflat la sapte lovituri in urma liderului, campionul de la Masters s-a declarat dezamagit de jocul sau: "A fost o zi frustranta pentru mine, deoarece am jucat foarte bine si totusi nu am reusit sa urca in clasament".

Mickelson si-a propus pentru ziua de sambata un traseu de 66 lovituri sau mai mic pentru a reintra in lupta pentru victorie.

European Tour - Openul Galez

Germanul Marcel Siem si australianul Andrew Dodt impart prima pozitie in Openul Tarii Galilor de la Celtic Manor, Newport. Cei doi se afla la 6 sub par, cu o lovitura in fata danezului Thomas Bjorn.

Pe locul patru urmeaza un grup de cinci jucatori care-i contine pe italianul Eduoardo Molinari, pe spaniolul Miguel Angel Jimenez (n.r. - aflat la cea mai buna evolutie dupa ce a castigat in februarie Openul de la Dubai) si pe danezul Soren Hansen. Toti acestia sunt la 4 sub par, doua lovituri in spatele liderilor.

Onlinesport: Dumitru Stircu

sursa foto: Keith Allison


Woods, onorabil dupa doua runde la Memorial