Golf

Evolutie oscilanta pentru Woods la revenirea in circuit

Liderul mondial Tiger Woods si-a facut revenirea, joi, in circuitul PGA TOUR cu ocazia turneului Memorial gazduit de Muirfield Village Golf Club din Dublin, Ohio. Woods a evoluat ultima data la The Players Championship, unde s-a retras in runda finala din cauza unei accidentari la gat.
Woods a terminat traseul de 18 cupe pe par 72, dupa doua birdies si doua bogeys. De patru ori campion in cariera la Memorial, Woods a inceput cu un bogey la prima cupa.

La cupa a 6-a campionul american a trimis in nisip prima lovitura, dupa care a ratat green-ul cu a doua lovitura, astfel ca a ajuns in cupa doar cu a cincea lovitura.

Woods a recuperat o lovitura in front nine, izbutind doua lovituri perfecte la cupa a 9-a, par 4, de 412 yarzi. A urmat un nou birdie la a 10-a, Woods impresionand cu acelasi stil ofensiv care l-a consacrat.

"Am fost incurajat de modul in care am executat cateva lovituri pe care de altfel nu le-am reusit in acest an. Dar, cu toate acestea, nu am reusit sa fiu constant. Este un punct de plecare, de la care se poate construi ceva. Am nevoie de runde competitive si de pozitii din care sa reusesc cateva birdies", a declarat Woods la finalul zilei dupa cum informeaa pgatour.com

Trei jucatori s-au instalat la conducerea turneului Memorial, dotat cu premii totale in valoare de 6 milioane dolari, dupa prima runda de intrecere.

Englezul Justin Rose, americanul Rickie Fowler si australianul Geoff Ogilvy sunt toti la 7 sub par, dupa o runda inaugurala de 65 lovituri.

In mediata lor apropiere, la doar doua lovituri, sunt excelent plasati argentinianul Andres Romero, americanul Phil Mickelson si sud-africanul Rory Sabbatini.

European Tour - Openul Galez

Lider cu un avans de o lovitura dupa prima zi a Openului Galez este englezul Chris Wood, al 32-lea jucator in cursa pentru Dubai.

Acesta a reusit o prima runda de 65 lovituri, terminand la 6 sub par, in spatele sau clasandu-se galezul Bradley Dredge si australianul Andrew Dott, cel care in februarie se impunea la Avantha Masters de la New Delhi.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Evolutie oscilanta pentru Woods la revenirea in circuit