Golf

Inceput decent pentru Tiger Woods la The Players

Liderul mondial Tiger Woods imparte cu alti jucatori pozitia a 37-a la The Players Championship, turneu din circuitul PGA TOUR dotat cu premii totale in valoare de 9.5 milioane de dolari. Woods a castigat turneul din Florida in 2001, detinatorul actual al titlului fiind suedezul Henrik Stenson.
Dupa parcursul dezamagitor de la Quail Hollow, cand a parasit competitia dupa primele doua runde la 9 peste par, Woods a inceput prudent turneul de la Ponte Vedra Beach (Florida).

Par la primele opt cupe si primul birdie abia la a 9-a. Alte doua birdies la cupele 11 si respectiv 15 l-au dus pe Woods la 3 sub par.

Singurul bogey al rundei a venit chiar la ultima cupa, Tiger trimitand lovitura de start, asa numita 'drive shot', direct in apa.

Penalizat cu o lovitura, Woods nu a reusit sa mai salveze parul stabilit la patru si a incheiat cu cinci lovituri, coborand la 2 sub.

"Am reusit doar trei birdies in aceasta runda, desi am avut cateva sanse bune sa realizez mai multe", a spus Tiger Woods la final, informeaza site-ul pgatour.com

Lideri dupa prima runda sunt americanul J.B.Holmes si australianul Robert Allenby, cei doi acoperind traseul TPC Sawgrass cu 66 lovituri, 6 sub par.

Alti opt jucatori s-au plasat favorabil in pozitia a treia, la distanta de o lovitura, printre acestia englezul Lee Westwood si japonezul Ryuji Imada.

La doua lovituri in spatele liderilor ii regasim, printre altii, Matt Kuchar, Bo Van Pelt, Bill Haas sau Francesco Molinari, toti cu 68 dupa prima runda.

Alaturi de Tiger Woods, la 2 sub par, se mai afla Phil Mickelson, K.J.Choi, Angel Cabrera, Camilo Villegas sau Sean O'Hair.

Recent invingator la Quail Hollow, nord-irlandezul Rory McIlroy nu a avut o prima runda prea buna, terminand cu 73 de lovituri, la 1 peste par, la fel ca si irlandezul Padraig Harrington.

Lovitura zilei inaugurale la turneul The Players a fost reusita de japonezul Imada, acesta trecandu-si in cont un eagle frumos la cupa a 10-a.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Inceput decent pentru Tiger Woods la The Players