Golf

Tiger Woods, eliminat din turneul Quail Hollow

Rezultat dezamagitor pentru Tiger Woods in turneul Quail Hollow din Carolina de Nord, liderul mondial ratand continuarea competitiei dupa un 79 in runda secunda. Ultimul cut ratat de Woods dateaza din 2005, iar un rezultat mai slab ca acesta a fost atins la Openul Britanic din 2002, cand a acoperit o runda cu 81 lovituri in conditii de ploaie.
Woods a parasit astfel intrecerea la 9 peste par, dar promite sa invete din rezultatul mai putin asteptat: "Nu ma deranjeaza. Cel putin voi avea la dispozitie weekend-ul pentru a vedea cum evolueaza jucatorii adevarati".

Cu sase bogeys si doua double-bogeys, Woods a ratat cut-ul (n.r.-prezenta in ultimele doua runde ale turneului) pentru doar a sasea oara in cei 14 ani de cand activeaza ca jucator profesionist.

Pentru Woods turneul Quail Hollow a servit drept un antrenament cu public la revenirea in circuit, americanul participan saptamana viitoare la puternicul The Players Championship, considerat al cincilea turneu de Mare Slem.

Americanul Billy Mayfair s-a instalat la conducere dupa a doua runda consecutiva incheiata la 68, ajungand astfel la 8 sub par.

Pozitia secunda este ocupata de argentinianul Angel Cabrera, aflat la 7 sub par, in timp ce pe trei se afla americanii J.P.Hayes, Dustin Johnson, Phil Mickelson si Paul Goydos, toti la doua lovituri in spatele liderului.

Altfel, suedezul Johan Edfors a preluat conducerea Openului Spaniei cu un avans de o lovitura in fata englezului Mark Foster si a ibericului Sebi Garcia.

Al patrulea la Openului Chinei din acest an, Edfors a reusit o runda secunda fabuloasa, terminand cu 64 de lovituri, 8 sub par, dupa nu mai putin de noua birdies.

Onlinesport


Tiger Woods, eliminat din turneul Quail Hollow