Golf

Prima runda dezastruoasa pentru Tiger Woods la Quail Hollow

Inceput cu stangul pentru americanul Tiger Woods la revenirea in circuitul PGA Tour, liderul mondial terminand cu 74 lovituri, la 2 peste par, prima runda a Campionatului Quail Hollow din Carolina de Nord.
Cu doua mingi trimise direct in apa si alte patru bogeys, Tiger Woods se afla la cea mai slaba runda dupa World Golf Championships-Accenture Match Play Championship din 2009, cand a fost eliminat in turul secund.

Americanul a reusit si patru birdies, dar a incheiat traseul cu un dublu bogey la a 17-a si un bogey la a 18-a, astfel ca dupa prima zi la Quail Hollow Championship ocupa doar locul 88, mult sub cut.

Campion la ultima editie a Mastersului, Phil Mickelson a avut o prima runda decenta, terminand cu 70, la 2 sub par. Cinci birdies reusite de american, dar si alte trei bogeys, dintre care doua la cupele 17 si 18.

Cel mai bun parcurs al zilei a fost reusit de americanul Bo Van Pelt, care a incheiat la 75, 7 sub par, fiind urmat la o lovitura de conationalul sau Kenny Perry.

Pe pozitia a treia s-a clasat la finalul rundei columbianul Camilo Villegas, cu 67 lovituri, la 5 sub par.

Un argentinian la conducerea Openului Spaniei

Pe terenul Clubului Regal de Golf din Sevilla a inceput joi noua editie a Openului Spaniei, turneu care face parte din circuitul European Tour.

In fotoliul de lider dupa prima zi s-a instalat argentinianul Ricardo Gonzalez, care a acoperit traseul cu 65 lovituri, 7 sub par.

Englezul Paul Waring, fost campion de amatori al tarii sale, s-a plasat in pozitia secunda, la 66, 6 sub par, dupa ce a incheiat cu un bogey la ultima cupa.

Gonzalez, 40 ani, a castigat pe acelasi traseu, in 2004, Openul Sevillei.

Favoritul local Miguel Angel Jimenez, revenit in competitie dupa ce a ratat prezenta la Ballantine's Championship din cauza norului vulcanic din Europa, a incheiat sub cut, dupa 73 lovituri.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Prima runda dezastruoasa pentru Tiger Woods la Quail Hollow