Golf

Fraser a revenit la conducerea turneului de la Jeju

Jucatorul australian a reusit sa acopere runda secunda a Ballantine's Championship cu 70 lovituri, 2 sub par, revenind astfel la conducerea turneului din cadrul PGA European Tour.
In ierarhia dupa doua runde, Fraser este la 9 sub par, avand un avans de o lovitura in fata lui thailandezului Tongchai Jaidee, argentinianului Tano Goya si a nord-irlandezului Gareth Maybin.

Sud-africanul Ernie Els a acoperit traseul de sambata cu 69 lovituri, 3 sub par, urcand la doar doua lovituri in spatele lui Fraser.

Redus la doar 54 cupe din cauza conditiilor meteo nefavorabile din primele doua zile, turneul de pe insula sud-coreeana Jeju programeaza duminica ultima runda.

Altfel, nu mai putin de cinci jucatori impart sefia turneului Zurich Classic of New Orleans, desfasurat pe traseul clubului de golf din Avondale, Louisiana.

Surpriza placuta a rundei secunde a venit din partea germanului Alex Cejka (67) si a englezului Greg Owen (65), acestia reusind sa urce in partea superioara a ierarhiei dupa parcursuri foarte bune.

Ziua de vineri a fost intrerupta de ploaie, astfel ca primul lider Jason Bohn, nu a reusit sa-si inceapa parcursul, fiind reprogramat pentru sambata dimineata, ora locala 7:30.

Onlinesport


Fraser a revenit la conducerea turneului de la Jeju