Golf

Tiger Woods intra intr-o noua pauza autoimpusa

Revenit in competitie la Masters dupa aproape sase luni de pauza, liderul mondial Tiger Woods a declarat dupa turneul de la Augusta ca va absenta o noua perioada pentru a-si reevalua jocul.
"Imi voi lua o mica pauza pentru a vedea ce am de facut de acum inainte. La Masters am terminat al patrulea si nu este deloc rezultatul pe care il doream. Am venit pentru a castiga, dar am lovit mingea tot mai rau pe masura ce am avansat in competitie.

"Particip la turnee doar pentru a castiga, dar la aceasta editie a Mastersului am lovit mingea foarte rau si am comis prea multe greseli in apropierea green-ului", a declarat Woods.

Numarul unu mondial ar putea reveni in competitie la inceputul lui mai, cand este programat Players Championship in Florida.

Woods a terminat Mastersul pe locul patru, la egalitate cu sud-correanul K.J.Choi, ambii jucatori fiind la 11 sub par, cu cinci lovituri in urma castigatorului Phil Mickelson.

De patru ori castigatori la Masters, ultima data in 2005, Woods nu si-a gasit ritmul la Augusta National, avand nu mai putin de 14 bogeys de-a lungul celor patru runde.

Onlinesport


Tiger Woods intra intr-o noua pauza autoimpusa