Golf

Dominatie engleza la Masters: Poulter si Westwood lideri dupa 36 cupe

Jucatorii englezi Ian Poulter si Lee Westwood se afla la conducerea Mastersului de la Augusta, statul american Georgia, dupa primele doua runde (36 cupe) ale competitiei.
Pentru a doua zi la rand Poulter a acoperit traseul cu 68 lovituri, aflandu-se la 8 sub par la jumatatea turneului.

Cel mai bine clasat jucator european in ierarhia mondiala, Lee Westwood a terminat ziua secunda la 69, dupa ce in runda inaugurala reusise un excelent 67.

In spatele celor doi europeni urmeaza la doua lovituri distanta nu mai putin de sase jucatori, Phil Mickelson, Ricky Barnes, Anthony Kim, K.J.Choi si Tiger Woods.

Liderul mondial a terminat ziua secunda cu 70, la doua lovituri peste reusita de joi, Woods avand doar trei birdies si un bogey in debut.

Veteranul Tom Watson a avut o parte de o evolutie dezamagitoare, acoperind traseul de vineri cu 74 lovituri, dupa ce in runda inaugurala reusise un surprinzator 67, cel mai bun rezultat al sau pe terenul de la Augusta.

Liderul primei zile, Fred Couples, s-a pierdut in ierarhie dupa ce a acoperit traseul cu 75 lovituri, coborand astfel la 3 sub par.

Peste par continua sa se afle nume importante precum Geoff Ogilvy, Steve Stricker, Camilo Villegas, Robert Allenby, Angel Cabrera sau Miguel Angel Jimenez. Alturi de acestia si-a gasit loc si tanarul debutant amator, Matteo Manassero, care la cei 16 ani ai sai a incheiat primele doua runde cu 71 si 76.

Pentru ultimele doua runde ale Mastersului au ramas in competitie doar 48 jucatori.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Dominatie engleza la Masters: Poulter si Westwood lideri dupa 36 cupe