Golf

Primire calduroasa pentru Tiger Woods la revenirea in circuit

Sportivul american Tiger Woods a multumit, luni, fanilor sai pentru "primirea incredibila" în timpul primului antrenament pe terenul de golf la Mastersul de la Augusta (SUA), la aproape cinci luni dupa debutul scandalului mediatic cauzat de relatiile sale extraconjugale, informeaza AFP.

"A fost pur si simplu o primire incredibila, toata ziua, pe durata întregului parcurs. Atât de multi copii m-au admirat si atât de multi fani m-au sprijinit pe parcursul anilor. Vreau doar sa spun multumesc. Faptul ca am trecut prin toate acestea în ultimele luni, m-a ajutat sa pun lucrurile în perspectiva si sa vad cât sunt de recunoscator, sau mai degraba cât mi-a lipsit recunostinta fata de fani de golf", a spus într-o conferinta de presa,Woods, care va reveni în competitii, joi, în primul tur al Mastersului, primul turneu de Grand Slam al sezonului..

De asemenea, Woods, numarul unu mondial, a explicat ca sotia sa nu va fi prezenta în aceasta saptamâna, la Augusta: "Elin nu vine în aceasta saptamâna".

Sportivul miliardar s-a aflat în mijlocul unui imens scandal mediatic, dupa ce, în luna noiembrie a anului trecut, au aparut informatii privind relatiile sale extraconjugale cu chelnerite si actrite de filme pentru adulti.

Tiger Woods, care la 19 februarie 2010 a prezentat scuze publice, a pierdut din decembrie mai multe contracte de sponsorizare ca urmare a acestui scandal. Printre firmele care au renuntat la imaginea sa se numara compania Accenture, operatorul de telefonie AT&T sau marca de bauturi energizante Gatorade.

Mediafax



Primire calduroasa pentru Tiger Woods la revenirea in circuit