Golf

Tiger Woods: "Traiam in minciuna"

Jucatorul american de golf Tiger Woods a afirmat ca a "trait în minciuna" si a "ranit multa lume", în primul sau interviu dupa scandalul privind relatiile extraconjugale, a anuntat postul ESPN pe site-ul oficial, informeaza AFP.

"Pur si simplu traiam în minciuna. Si faceam multe lucruri care raneau multa lume", a declarat Woods, care a facut o declaratie publica în februarie, dar nu a mai raspuns presei de la accidentul de masina din noiembrie 2009 ce a dus la dezvaluirea problemelor conjugale.

"Când începi sa renunti la negare, începi sa vezi realitatea si poate fi un lucru foarte urât", a adaugat Woods.

Dupa ce s-a retras provizoriu din activitatea competitionala, Woods a anuntat ca intentioneaza sa revina în competitie la Mastersul de la Augusta, de la începutul lunii aprilie, primul turneu de Grand Slam al sezonului.

El a explicat pentru ESPN ca voia sa-si puna ordine în viata, asigurând ca aceste probleme l-au facut sa devina mai puternic.

"Nu am resimtit niciodata acest tip de forta ca acum", a declarat Woods, care are 82 de titluri în cariera.

Woods, care a acordat doua scurte interviuri pentru ESPN si The Golf Channel, a explicat ca si-a ranit profund sotia si mama: "Le-am facut mult rau. Sunt cele mai apropiate persoane de mine, cele mai dragi si a fost foarte greu sa le spun ce am facut. Am multe puncte slabe în raport cu ele."

În ceea ce priveste relatia cu sotia sa, Elin, Tiger Woods a afirmat ca aceasta a fost "ranita, ranita, ranita". "Ea a fost si socata, dar si mânioasa si are tot dreptul sa fie. Sunt dezamagit de mine, la fel ca toata lumea, sunt dezamagit de comportamentul meu deoarece nu pot sa cred ca le-am putut face asta oamenilor pe care îi iubesc", a declarat numarul 1 mondial din golf, refuzând sa dea detalii referitoare la tratamentul urmat la o clinica specializata în tratarea dependentei sexuale, în Mississippi.

"Este o problema personala", a subliniat Tiger Woods, spitalizat pentru scurt timp la 27 noiembrie 2009, dupa un accident de masina în apropiere de Orlando.

Mediafax



Tiger Woods: "Traiam in minciuna"