Golf

Doi lideri dupa prima zi a Clasicului Honda de la Palm Beach Garden

Australianul Nathan Green si americanul Michael Connell impart pozitia fruntasa dupa prima runda a Clasicului Honda, turneu PGA TOUR, cu premii totale in valoare de 5.6 milioane dolari, desfasurat pe traseul PGA National Resort & Spa din Palm Beach Garden, Florida.
Green si Connell au incheiat prima zi la 5 sub par, dupa ce au acoperit cele 18 cupe cu 65 lovituri.

Surpriza a venit din partea brazilianului Alexander Rocha, numarul 711 mondial, care a incheiat la egalitate, pe locul trei, cu englezul Oliver Wilson si columbianul Camilo Villegas.

Aflat la doar al patrulea turneu in PGA Tour si primul dupa sapte ani, Rocha a incheiat ziua inaugurala la 4 sub par dupa 66 lovituri, brazilianul de 32 ani reusind sase birdie si doar doua eagle.

Pozitia a sasea este ocupata, la egalitate, de D.J.Trahan, Bubba Watson si Vijay Singh, campionul din 1999, toti trei aflandu-se la 3 sub par.

PGA European Tour - Openul Malaysiei, Runda 2

Danezul Soren Hansen si filipinezul Angelo Que au incheiat runda secunda a Openului Malaysiei de la Kuala Lumpur la 7 sub par, dupa un traseu de 67 lovituri.

La 7 sub par se mai afla alti cinci jucatori, Alejandro Canizares, Tongchai Jaidee, Kiradech Aphibarnrat, Rhys Davies si Dae-Hyun Kim, moment in care turneul a fost intrerupt din cauza conditiilor meteorologice vitrege, ploaia torentiala luand cu asalt capitala Malaysiei.

Onlinesport
credit foto: via Flickr


Doi lideri dupa prima zi a Clasicului Honda de la Palm Beach Garden