Ciclism

Ciclistul Guler Mustafa, accidentat in Turul Romaniei, va fi transportat cu o ambulanta la Bucuresti

Ciclistul turc al echipei Konya Cycling Team Turcia, Guler Mustafa, va fi transportat, joi, cu o ambulanta la Bucuresti, dupa ce s-a accidentat în urma unei cazaturi, în etapa a patra a Turului României, transmite trimisul MEDIAFAX.

Guler Mustafa, care a suferit o ruptura de clavicula, a avut nevoie de perfuzii dupa accident. El va fi transportat la Bucuresti pentru a nu ramâne la Botosani, iar din Capitala va fi preluat de echipa sa la finalul competitiei.

Ceilalti trei rutieri implicati în accidentul de miercuri, Zoltan Sipos (România Under 23), Angelo Ciccone (San Marco Concrete) si Dmytro Zaiet (Athlet Ucraina) au reluat cursa astazi, desi românul a avut nevoie de câteva copci la genunchiul drept. Cea de-a cincea etapa din Turul României se disputa joi, pe traseul Botosani - Bacau, cu o lungime de 160 de kilometri. Plecarea a avut loc la ora 13.00, din fata Primariei Municipiului Botosani.

În etapa a patra a Turului României, cu câteva sute de metri înaintea finalului, pe strazile din Botosani, patru rutieri, Zoltan Sipos (România Under 23), Angelo Ciccone (San Marco Concrete), Dmytro Zaiet (Athlet Ucraina) si Guler Mustafa (Konya Cycling Team Turcia), s-au ciocnit între ei într-o curba. Cel mai grav s-a accidentat ciclistul turc, care a fost transportat la spitalul din Botosani, cu clavicula rupta.

Mediafax



Ciclistul Guler Mustafa, accidentat in Turul Romaniei, va fi transportat cu o ambulanta la Bucuresti