Ciclism

Ultimii la contratimp

Rutierii romani Gabriel Sorin Pop si George Daniel Anghelache au ocupat ultimele doua locuri in cursa de contratimp a elitei la Campionatele Mondiale desfasurate in localitatea italiana Varese.

Pop a incheiat pe locul 56, avand o intarziere de 8 minute si 24 de secunde in raport cu invingatorul, in timp ce Anghelache s-a clasat pe 57, la 8 minute si 43 de secunde.

In spatele celor doi reprezentanti ai Romaniei s-a aflat doar columbianul Juan Mauricio Soler Hernandez, insa acesta nu a luat startul in cursa.

Noul campion mondial de contratimp este germanul Bert Grabsch, care a parcurs distanta de 43.7 kilometri in 52 de minute si o secunda medalia de argint revenindu-i surprinzatorului canadian Svein Tuft, sosit la 42 de secunde in spatele lui Grabsch.

Medalia de bronz i-a revenit americanului David Zabriskie, sosit la 52 de secunde in raport cu invingatorul, Levi Leipheimer (SUA), Gustav Larsson (Suedia) si Stijn Devolder (Belgia) clasandu-se in afara podiumului.

La actuala editie a Campionatelor Mondiale Romania va mai fi reprezentata in cursa de fond Under 23 de trei ciclisti, Andrei Nechita, Albert Filon Serban si Marius Cristian Petrache.

Competitia de la Varese se va incheia duminica seara cu intrecerea de fond a baietilor, italianul Paolo Bettini incercand obtinerea unui al treilea titlu mondial consecutiv.

Onlinesport



Ultimii la contratimp