Europa League

Blick raspunde cititorilor onlinesport.ro si sterge articolul negativ

In urma initiativei nostre, unice in Romania, de a va oferi adresele ziarului Blick, cel care a publicat numai imagini negative despre orasul Cluj, cu ocazia partidei FC basel - CFR, mii de oameni au accesat stirea si au trimis mesaje elvetienilor. Asaltati de sute de e-mailuri, multe dintre ele dure, cateva publicate si de noi ulterior. Blick a tinut sa va raspunda si a sters articolul despre Cluj.
Iata ce a raspuns Blick:

“Nu era in intentia noastra sa va discreditam orasul. A fost o scurta prezentare a reporterului nostru inainte de meci. Multe fotografii, care arata lucruri mult mai rele, nu le-am publicat in ziar, in mod voit. Aveti dreptate, partilor frumoase ale Clujului nu le-am acordat destula atentie. Putem recupera, insa, cu ocazia unui alt articol", a scris pe site ziarul Blick.

Elvetienii au scos de pe site articolul respectiv la cateva zile dupa ce a primit sute de mesaje.

Va multumim tuturor pentru luarea de pozitie.

Nu am sustinut ca orasul Cluj sau Romania nu au lucruri urate care nu ar trebui sa existe si care sunt incorect de semnalat. Insa este corect, daca le arati,  sa vorbesti si despre fateta frumoasa. Romania nu este o tara doar cu caini morti la care se uita copiii. Daca arati doar asta atunci inseamna ca o faci cu rautate si rea intentie, din diverse motive care noua ne scapa. In rest, normal, autoritatile poarta vina pentru mizeria din acele imagini si ar trebui sa lucreze ca strainii sa nu ne mai poata prinde cu asa ceva.

Onlinesport


Blick raspunde cititorilor onlinesport.ro si sterge articolul negativ