Champions League

Elvetienii prezinta fata neagra a Clujului (galerie foto)

Caini morti, tigani si fatade de cladire in paragina. Asta au vazut jurnalistii de la cotidianul elvetian Blick in imaginile surprinse la prima lor vizita in Cluj. Elvetienii au cautat imagini de la limita civilizatiei si le-au gasit, astfel ca au prezentat o imagine total negativa a Romaniei. Iata aici ce scriu elvetienii si o galerie foto cu imagini demne de Evul Mediu.
APASATI AICI PENTRU A ACCESA GALERIA FOTO

"Aventura noastra nu incepe la Londra sau la Madrid ci in inima Transilvaniei. Drumul este denivelat, plin de gropi gigantice care trebuie neaparat evitate de soferi pentru ca altfel risti sa ramai cu masina in drum. Daca mergi pe strada ai sansa sa te intalnesti cu o vaca care mananca linistita pe marginea soselei.

Cum am intrat in oras am dat peste un mesaj de Bun venit. Clujul este al 4-lea oras din Romania siu aici o sa inceapa aventura in Europa a lui Basel in acest sezon. Clujul este mai sarac ca Mexico City. In fata unui bloc saracacios am dat peste un caine mort pe strada, in mijlocul drumului si mult gunoi in jurul caruia se joaca mai multi copii", a scris Blick.

Onlinesport


Elvetienii prezinta fata neagra a Clujului (galerie foto)