La Liga

Reactii dupa El Clasico: "Palma pentru Mourinho"

Principalele ziare de sport din Spania au scris, în editiile online, ca FC Barcelona a aplicat o adevarata "palma" tehnicianului Realului Madrid, Jose Mourinho, dupa ce jucatorii lui Josep Guardiola s-au impus, scor 5-0, în El Clasico din campionatul Spaniei.

"Palma pentru Mourinho: 5-0!", a titrat Sport, "Palma pentru Real Madrid, Palma pentru Mou", au scris Marca si As.

"Palma azulgrana", a scris la randul sau El Mundo Deportivo.

În schimb, francezii de la L'Equipe au titrat "Fantastico", a titrat L'Equipe, iar italienii de la Gazzetta dello Sport au scris: "Barca divina, Mou umilit!".

"Barca divina, Mourinho umilit", a titrat si Gazzetta dello Sport, cotidianul italian mai notand ca Real Madrid nu a reusit sa-si faca simtita prezenta in joc.

"Messi l-a distrus pe Cristiano in batalia celui mai bun jucator din lume", a scris tabloidul britanic The Sun, acesta punand accentul pe lupta directa dintre argentinianul Lionel Messi si portughezul Cristiano Ronaldo.

"Barcelona prea buna pentru un Real Madrid simulat", au notat portughezii de la Record, care au scos la randul lor in evidenta victoriile personale obtinute de Messi si Guardiola in fata oponentilor Ronaldo si Mourinho.

"Barca, lectie de fotbal pentru Mourinho", a titrat si Corriere dello Sport, acesta subliniind diferenta neta de valoare intre cele doua echipe din primul si pana in ultimul minut.



Reactii dupa El Clasico: "Palma pentru Mourinho"