La Liga

Real Madrid, primita cu pietre la Barcelona

Real Madrid a ajuns duminica, la miezul noptii, la Barcelona, pentru meciul de astazi. Jucatorii lui Mourinho au avut parte de doua primiri, una placuta de la proprii fani, dar si una terifianta din partea suporterilor catalani.

In ajunul derbyului cu FC Barcelona, Real Madrid a ajuns duminica, tarziu in noapte, pe aeroportul El Prat din orasul catalan. Acolo, aproximativ 2.000 de fani albi si-au asteptat favoritii, majoritatea imbracati in tricourile echipei sau echipati cu fulare.

Jucatorii au fost preluati cu autocarul si dusi rapid spre hotelul Juan Carlos I, aflat foarte aproape de stadionul Nou Camp, acolo unde sa isi petreaca noaptea de dinaintea partidei.

Inca 500 de fani ii asteptau la hotel. Numai ca printre ei se aflau si 100 de suporteri ai Barcelonei, probabil radicalii 'boixos nois'. Acestia au lansat pietre si diverse obiecte spre autocarul lui Real, iar acesta a fost avariat. Geamul din dreptul lui Alvaro Arbeloa y Raul Albiol a fost spart.

De asemenea, unul dintre oamenii de securitate de la Real Madrid a primit mai multe pietre in spate si in cap, fara a suferi rani grave.

Dupa aceste evenimente, fanii Barcelonei s-au plasat in jurul hotelului si au inceput sa faca galagie mare pentru a nu-i lasa pe jucatorii lui Real sa se odihneasca.

Barcelona - Real Madrid se joaca in aceasta seara si este transmisa in direct de onlinesport.

Onlinesport



Real Madrid, primita cu pietre la Barcelona