La Liga

Cristiano Ronaldo si Messi, de neoprit

Sezonul 2010/2011 s-a transformat intr-o lupta de la distanta intre Cristiano Ronaldo si Leo Messi. Cei doi super-jucatori din Primera au reusit din nou cate o "dubla", fiind decisii pentru Real Madrid si FC Barcelona.

Real Madrid a trait periculos in deplasarea de la Alicante, unde a invins Hercules cu 3-1, sub privirile lui Cristi Pulhac, ramas in tribune.

Super-David Trezeguet a deschis scorul cu o lovitura de cap superba in minutul 3, insa Di Maria a adus egalarea in minutul 52, din pasa lui Ronaldo.

Portughezul a fost din nou decisiv pentru Real Madrid, ajungand la cota 12 in acest sezon, dupa reusitele din minutele 82 si 86.

Ronaldo putea chiar sa realizeze hattrick-ul, insa a ratat cu poarta goala in minutul 88.

Desi a avut un adversar altadata dificil, FC Barcelona nu a avut nici o problema in fata celor de la FC Sevilla, pe care i-au invins cu 5-0.

Messi a inscris si el de doua ori, in minutele 4 si 64, si are sapte goluri in acest sezon.

Criticat de Mourinho, David Villa a raspuns pe teren, cu doua goluri in minutele 24 si 90. Celalalt gol al Barcelonei a fost inscris de Dani Alves, in minutul 53.

Dupa aceste rezultate, Real Madrid ocupa primul loc, cu 23 de puncte, iar Barcelona se afla pe doi, cu un punct mai putin.

Onlinesport


Cristiano Ronaldo si Messi, de neoprit