La Liga

Mourinho i-a cerut lui Benzema sa-si schimbe atitudinea

Antrenorul formatiei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a cerut atacantului francez Karim Benzema sa-si schimbe atitudinea, reprosându-i în mod special ca "doarme" în timpul antrenamentelor, scrie, duminica, publicatia Marca.

"Daca era dupa tine trebuia sa fac antrenamentul la amiaza, pentru ca la ora 10.00 tu ajungi adormit, iar la ora 11.00 iar te apuca somnul", i-ar fi spus Mourinho lui Benzema în fata coechipierilor acestuia, la antrenamentul de joi.

Marca noteaza ca nu este pentru prima oara când Mourinho îl pune la punct pe Benzema.

Într-o conferinta de presa în urma cu câteva saptamâni la Los Angeles, portughezul declarase: "Benzema trebuie sa înteleaga ca are mult talent, mult potential, dar nu este suficient".

"Am nevoie de Karim. Pentru mine este un fotbalist foarte important, dar trebuie sa fie constient de asta. Avem nevoie de un atacant fericit, nu de unul apatic", adaugase Mourinho.

Karim Benzema, în vârsta de 22 de ani, care nu a fost convocat în nationala Frantei pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud, a afirmat, în ultimele saptamâni, ca vrea sa evolueze foarte bine în aces sezon si sa marcheze multe goluri.

Mediafax



Mourinho i-a cerut lui Benzema sa-si schimbe atitudinea