Serie A

Juventus a eliminat Roma din Cupa Italiei

Victorie categorica obtinuta de Juventus Torino, marti seara, in meciul cu AS Roma din sferturile de finala ale Cupei Italiei. Piemontezii s-au impus cu 3-0, insa succesul le-a fost facilitat de elminarea ‘romanului’ Lamela la jumatatea reprizei secunde.
Cu veteranul Alessandro Del Piero in avanposturi, gazdele de la Juventus au avut nevoie de doar sase minute pentru a deschide scorul. Emanuele Giaccherini a pacalit jocul la offside al oaspetilor si a finalizat pasa lui Andrea Barzagli.

Idolul tribunelor Del Piero a dublat avantajul bianconerilor cu un gol superb marca inregistrata in minutul 30. Decarul lui Juventus a sutat imparabil de la marginea careului si a pus mingea aproape de vinclul portii lui Stekelenburg.

Tensiunea acumulata in prima parte a explodat in minutul 68, cand Lamela a primit cartonasul rosu pentru un duel cu Giorgio Chiellini.

Juventus a inchis tabela in minutul 90 in urma autogolului semnat de Kjaer si s-a calificat in semifinalele Cupei Italiei, unde va intalni pe invingatoarea dintre AC Milan si Lazio Roma.

Bogdan Lobont a fost rezerva la Roma.

Onlinesport


Juventus a eliminat Roma din Cupa Italiei