Serie A

Pato nu vrea la PSG: "Milan e casa mea"

La putine ore dupa ce AFP anunta ca sigura intelegerea dintre cluburile PSG si AC Milan in privinta transferului jucatorului Alexander Pato la liderul din Franta, atacantul brazilian a negat in presa italiana ca ar vrea sa plece de la Milan.
"Milan e casa mea si nu vreau sa-mi intrerup cariera la acest club alaturi de care am castigat primele trofee din cariera mea.

"Vreau sa contribui in continuare la scrierea istoriei Milanului si la succesele clubului din viitor in perfecta armonie cu toata lumea implicata", a declarat Pato pentru site-ul campioanei Italiei.

Intentia lui Pato a fost intarita si de Gilmar Veloz, agentul jucatorului, care a spus ca "Pato ramane la Milan si nu exista nicio intentie sa schimbe starea lucrurilor".

Cum Paris Saint-Germain oferise oficial 35 de milioane de euro, iar jucatorului intre 6 si 7 milioane salariu anual, tranzactia parea ca si realizata.

Mai mult decat atat, AFP anuntase ca vicepresedintele milanez Adriano Galliani plecase spre Anglia pentru a incheia negocierile cu Manchester City pentru aducerea lui Carlos Tevez.

Prin noua rasturnare de situatie piata transferurilor ramane in continuare blocata intre PSG, Milan si Manchester City.

Onlinesport


Pato nu vrea la PSG: "Milan e casa mea"