Serie A

Daminuta a semnat cu AC Milan

De astazi, Cristian Daminuta este oficial jucatorul lui AC Milan, care a platit cinci milioane de euro pentru a-l lua de la Inter.
“S-a semnat, Cristian va juca în urmatorii cinci ani la AC Milan. S-au platit 5 milioane de euro pentru el si alte doua milioane pentru ceilalti doi”, a explicat impresarul lui Daminuta, Cristea Opria.

La pachet cu Daminuta au ajuns la AC Milan jucatorii Fossati si Filkor.

Nebagat in seama la Dinamo, Cristian Daminuta a intrat in istoria fotbalului romanesc. El a devenit unul dintre cei mai scumpi jucatori romani vanduti vreodata, dupa ce Internazionale Milano l-a cedat la AC Milan.

In cele sase luni petrecute in Stefan cel Mare, Cristian Daminuta a bifat doar cateva minute la prima echipa. El a fost ironizat chiar si de sefii echipei, pentru tatuajele si stilul de viata pe care il are.

Reintors in Italia, Daminuta este protagonistul unuia dintre cele mai spectaculoase transferuri din aceasta vara. Tanarul fundas a fost cedat de Inter la AC Milan, alaturi de Attila Filkor si Marco Ezio Fossati pentru aproximativ 7 milioane de euro.

Pentru Daminuta vestea este cat se poate de buna, deoarece el anuntase deja ca nu mai vrea sa joace vreun minut pentru Internazionale Milano.

Daminuta are insa sanse mici sa fie pastrat in lotul lui AC Milan, el urmand, cel mai probabil, sa fie imprumutat la o alta echipa din Italia.

Onlinesport


Daminuta a semnat cu AC Milan