Serie A

Chivu: "Imi cer scuze pentru acel gest de la finala Cupei Italiei"

Fundasul român Cristian Chivu si-a cerut scuze, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Inter Milano, pentru gestul obscen facut la adresa fanilor echipei AS Roma la finalul ultimului act al Cupei Italiei, de miercuri seara, câstigat de formatia milaneza, cu scorul de 1-0.

"As putea spune atât de multe motive pentru a explica sau pentru a justifica un gest instinctiv, dar atunci când ai facut o greseala îti ceri scuze. Si eu îmi cer scuze", a precizat internationalul român, citat de site-ul clubului italian.

Presa din Italia a scris, joi, ca fundasul român a facut un "gest obscen" la adresa fanilor echipei romane la sfârsitul meciului de miercuri. "Cristian Chivu a facut un gest urât. Fundasul, îndreptându-se spre Tribuna Tevere, a facut un gest obscen, ducându-si mâinile în zona inghinala, pentru a raspunde la multiplele insulte primite în timpul meciului, în special în partea secunda, când a ocupat partea din teren de lânga sectorul fanilor romani", a notat presa italiana.

Formatia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a câstigat Cupa Italiei, dupa ce a învins, miercuri seara, cu scorul de 1-0, echipa AS Roma, în finala disputata pe stadionul Olimpic din Roma.

Unicul gol al meciului a fost marcat de argentinianul Diego Milito, în minutul 39. Chivu a primit un cartonas galben în minutul 45+2, în timp ce la AS Roma, Bogdan Lobont a fost rezerva.

Mediafax



Chivu: "Imi cer scuze pentru acel gest de la finala Cupei Italiei"