Serie A

Codrea, criticat dupa infrangerea cu Sampdoria

Mijlocasul roman Paul Codrea, care a fost integralist in meciul pierdut de Siena, pe teren propriu, scor 1-2, cu Sampdoria, nu a fost, in opinia presei italiene, suficient de eficient la inchidere in partida de duminica.

"Codrea nu a fost destul de eficient la închidere, dar cu siguranta s-a evidentiat mai mult în faza de construtie", noteaza agtentia Datasport.

Sursa citata i-a acordat internationalului român nota 6 pentru jocul prestat duminica.

Aceeasi nota a primit-o Codrea si din partea site-ului tuttomercatoweb.com, care scris ca jucatorul român a facut o treaba destul de buna în fata apararii gazdelor. "Codrea a facut o treaba destul de buna în fata apararii si la constructie", a specificat site-ul italian.

În schimb, site-ul blitzquotidiano.it a apreciat jocul practicat de Codrea cu nota 5, plasându-l printre cei mai slabi jucatori ai gazdelor în acesta disputa alaturi de Curci, Jajalo, Cribari si Pratali.

De asemenea, site-ul calciotostano.it a mentionat ca jucatorul român a fost "ca o fantoma la mijlocul terenului" în meciul de duminica, si l-a notat pe fotbalistul român cu nota 4,5.

Formatia Siena, cu mijlocasul Paul Codrea integralist, a pierdut, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în fata echipei Sampdoria Genova, într-un meci din runda a XXIII-a a campionatului Italiei.

Mediafax



Codrea, criticat dupa infrangerea cu Sampdoria