Serie A

Adriano aduce trei puncte Interului

Internazionale Milano a continuat startul pozitiv de sezon si a invins modesta Reggina, scor 1-0, gratie golului reusit de Adriano in prima parte a jocului.
Reggina, care nu mai marcase in poarta lui Internazionale Milano de cinci ani, a continuat traditia si dupa acest rezultat a ramas fara victorie in acest sezon, desi in meciul cu Internazionale si-a creat destule sanse de gol.

Cristi Chivu i-a blocat excelent pe Simone Missoroli si Emanele Cascione in prima parte, pentru ca Adriano sa inscrie primul sau gol pentru Inter dupa o pauza de jumatate de an, in minutul 18, cu o lovitura de cap dupa o lovitura libera executata de portughezul Figo.

Dupa ce a marcat primul sau gol pentru Inter din acest sezon, Adriano a fost schimbat imediat dupa pauza cu Javier Zanetti si brazilian si antrenorul ROberto Mancini a avut loc imediat un incident. Tehnicianul campioanei i-a intins mana pentru a-l felicita, dar atacantul brazilian l-a ignorat complet pe acesta.

Cruz putea face 2-0 in minutul 76, cand Campagolo a intervenit bine, iar REggina putea egala in mintuul 89, cand Cozza a sutat pe langa poarta o minge recuperata de la Luis Figo.

Internazionale Milano a profitat astfel de pasul facut de AS Roma si s-a distanta la 20 de puncte in clasamentul Serie A, cu 5 mai mult decat romani, in timp ce Reggina ramane penultima in clasament, cu patru puncte.

Reggina: Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Cherubin, Aronica; Tognozzi, Cascione, Missiroli (Tullberg 83), Hallfredsson (Montiel 75); Cozza; Ceravolo

Inter: Toldo; Maicon, Cordoba, Chivu, Maxwell; Figo, Vieira (Ibrahimovic 68), Cambiasso, Cesar; Cruz (Suazo 82), Adriano (Zanetti 56)

Onlinesport


Adriano aduce trei puncte Interului