Serie A

Trezeguet pleaca de la Juventus

Atacantul lui Juventus, David Trezeguet, a declarat dupa infrangerea suferita in fata lui Spezia, ca viitorul sau la "Batrana Doamna" este incert, deoarece clubul nu il mai doreste.
"Nu mai exista nici o speranta sa raman la Juventus. Simt ca nu mai au incredere in mine. Oferta care mi-au facut-o imi spune tot ce trebuie sa stiu. Am dat ce am avut mai bun, asa cum clubul mi-a cerut sa fac in acest sezon, dar simt ca ei au ales altceva", a declarat Trezeguet pentru Sky Sports, dupa infrangerea, scor 2-3, in fata lui Spezia.

"Acum plec in vacanta si voi astepta un mesaj de la conducatori. Depinde de ei sa decida ce vor de la mine. E o rusine pentru ca mi-am dorit sa raman, dar se pare ca ei nu ma mai vor", a adaugat francezul.

Trezeguet a fost unul dintre putinii jucatori de valoare care au ramas la Juventus dupa ce echipa a retrogradat in Serie B din cauza scandalului Calciopoli. Trezeguet a inscris 15 goluri in acest sezon, prea putine dupa spusele unora.

Delegatul oficial al lui Juventus, Jean-Claude Blanc, nu pare prea convins ca Trezeguet va continua la "Batrana Doamna".

"E usor sa dai vina pe club. I-am facut oferte lui David in septembrie, octombrie si noiembrie, dar nu a vrut sa semneze. Acum a venit din nou timpul negocierilor, dar David trebuie sa-si aminteasca faptul ca a purta tricoul lui Juventus este o mandrie. Speram ca vrea sa ramana si ca isi doreste sa dea maximul in fiecare meci. Obiectivul nostru este sa pastram toti jucatorii buni, dar doar daca acestia sunt motivati", a declarat Jean-Claude Blanc.

Onlinesport



Trezeguet pleaca de la Juventus