Liga 1

Remiza alba ca zapada in derby-ul Olteniei

Pandurii si Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, ultima partida din etapa 20 a Ligii 1. Meciul a fost dominat aproape total de gorjeni, care au jucat in superioritate numerica inca din minutul 29, cand Barboianu a fost eliminat pentru cumul de cartonsae galbene. Finalul meciului a surprins cele doua echipe intr-o lupta surda in zapada, ninsoarea acoperind intreg gazonul.
Derby-ul Olteniei a fost de aceasta data mai mult un derby al suferintei, ambele echipe cautand un rezultat pozitiv care sa alunge din amenintarea retrogradarii, avand in vedere pozitiile celor doua formatii in clasament.

Prima repriza a fost una mai viu disputata decat a doua, principalul motiv fiind dominarea categorica a "durilor", care au presat continuu in jumatatea de teren adversa si mai ales la poarta lui Silviu Lung jr. Pacurar, Lazic, Raskovic si Ghindeanu au fost principalii initiatori ai atacurilor gorjene, insa defensiva craioveana a stat bine in teren si nu a permis prea multe patrunderi spre poarta.

Jocul apararii formatiei lui Mark Wotte este cu atat mai laudabil, cu cat Universitatea a evoluat in inferioritate numerica inca din minutul 29 cand Barboianu a vazut al doilea gaben pentru un hent stupid si a fost eliminat, dupa ce cu doar 5 minute mai devreme fusese avertizat pentru un fault.

Partea secunda a intalnirii a fost mai saraca in evenimente. Zapada care a cazut in continuu si terenul foarte greu au afectat jocul si mai ales cheful de fotbal al jucatorilor. Doar gorjenii ce au mai presat pe final, profitand de superioritatea numerica, insa defensiva craiovenilor s-a aratat de nepenetrat.

Onlinesport: Irina Maxim


Remiza alba ca zapada in derby-ul Olteniei