Unirea Urziceni

Maftei: "Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare"

Fundasul Unirii Urziceni, Vasile Maftei, a declarat, luni seara, ca daca echipa sa ar iesi la joc în meciuri cu Steaua sau Dinamo ar lua goluri fara numar "ca la lautari", însa ialomitenii prefera sa ramâna cu "autobaza în poarta", transmite trimisul MEDIAFAX.

"Daca am iesi la joc cu echipe ca Steaua si Dinamo, ne-am lua goluri fara numar ca la lautari. Noi încercam sa ne atingem scopul, cu autobaza în poarta. Nu speram ca dupa meciurile cu Steaua, Otelul si Dinamo sa luam sase puncte. Ne motiveaza mai mult meciurile cu echipele puternice. Le-am spus baietilor ca nu iesim la joc pentru nu suntem o echipa prea bine organizata si am fi surprinsi pe contraatac. Obiectivul nostru este salvarea de la retorgradare, nu titlul. O sa vedeti ca Dinamo se va lupta pâna la sfârsit pentru campionat. Se vor pierde multe puncte, iar campioana va lua aproximativ 60 de puncte", a declarat Maftei.

Maftei regreta ca a asteptat sa fie transferat de Rapid. "Îmi pare rau ca am ramas în situatia asta, deoarece aveam încredere în cei de la Rapid. Îmi pare rau ca am stat dupa ei pâna acum. M-au vrut si Steaua si Dinamo, dar eu sunt rapidist adevarat. Nu plâng cei de la Rapid dupa mine, dar de acum încolo fiecare va merge pe drumul lui. Am asteptam doua luni dupa ei si am ramas cu un gust amar", a adaugat Maftei.

Unirea Urziceni a învins, luni seara, cu scorul de 1-0, formatia Dinamo, în etapa a IX-a a Ligii I. Unirea Urziceni, de la care în ultimele saptamâni au plecat George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofras, Marius Bilasco, Iulian Apostol, Laurentiu Marinescu, Ricardo, Valeriu Bordeanu, Sorin Frunza, Catalin Grigore, Ersin Mehmedovici, Bruno Fernandes sau Giedrus Arlauskis, a reusit sa învinga la 11 septembrie si pe Steaua, cu acelasi scor: 1-0.

Mediafax



Maftei: "Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare"