Unirea Urziceni

Roni Levi: "L-am pierdut pe Sorin Paraschiv pentru meciul cu Zenit"

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Roni Levi, a declarat, dupa remiza cu Rapid, scor 0-0, ca mijlocasul Sorin Paraschiv s-a accidentat si nu va putea evolua în partida cu Zenit Sankt Petersburg, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

"L-am pierdut pe Paraschiv pentru meciul cu Zenit, acum avem mari probleme pentru ca nu-l avem nici pe Paduretu. Zenit este foarte concentrata asupra acestui meci, dar noi suntem o echipa împotriva careia este foarte greu sa joci. Este mai bine sa nu ma întrebati de problemele financiare ale echipei, speram ca problemele sa se rezolve, dar noi suntem o echipa de profesionisti pe teren", a spus Levi.

Roni Levi a precizat ca nu este dezamagit de rezultatul meciului cu Rapid. "Nu sunt niciodata fericit când nu câstigam, dar nu sunt nici dezamagit. Le multumesc jucatorilor mei, care sunt mai mult decât speciali si îmi plac din ce în ce mai mult. Rapid este o echipa foarte buna, e într-un moment bun si are jucatori de calitate. Antrenorul Rapidului (n.r. - Marius Sumudica) este putin nebun, face totul pentru echipa sa, îl înteleg, dar dupa meci suntem prieteni", a adaugat Levy, care s-a contrat cu Sumudica la finalul partidei, pe tema unor decizii ale arbitrului.

Tehnicianul Unirii Urziceni a intrat, dupa terminarea meciului, în sala în care Marius Sumudica sustinea conferinta de presa. Levi a stat putin si l-a ascultat pe Sumudica, dupa care a plecat.

Vicecampioana Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbata, pe teren propriu, în compania formatiei Rapid, în cadrul etapei a II-a a Ligii I.

Unirea Urziceni, care a remizat, marti, la Bucuresti, scor 0-0, cu Zenit Sankt Petersburg, în prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va disputa returul cu echipa rusa, miercuri, 4 august.

Mediafax



Roni Levi: "L-am pierdut pe Sorin Paraschiv pentru meciul cu Zenit"