Unirea Urziceni

MM Stoica l-a abandonat pe Elton

La inceputul acestei luni, managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, s-a decis sa faca publice toate culisele transferului brazilianului liliputan Elton Xavier Gomes in Romania. MM a inceput in forta, a oferit detalii picante, insa apoi l-a abandonat pe Elton.
Mihai Stoica s-a oprit din povestirile serialului Elton la episodul patru. Ultimul post al lui MM pe blog este pe 11 iunie, probabil lipsa timpului fiind principalul motiv pentru care managerul ialomitenilor a lasat povestea in aer.

Fostul manager al Stelei a povestit pana in acest moment peripetiile traite in Brazilia pentru a intra in contact cu Elton, cum s-a opus Becali vehement transferului si reactia lui Mirel Radoi in momentul in care a vazut DVD-ul cu jucatorul brazilian.

Iata cele mai importante mesaje:


"Se aliniasera echipele si atunci am realizat ca intre puzderia de copii echipati in alb-negru, era si un jucator care urma sa inceapa titular. Micut, cu un par urias, nu parea foarte conectat la meci, desi in tribune suporterii pareau ca au innebunit. Ma uit la colaboratorul meu. 'Gorane, nu-i cam mic?'. Mi-a spus 'Asteapta si ai sa vezi'."

"Elton coboara in jumatatea lui de teren, primeste balonul si ia jocul pe cont propriu. Tot ce face este intr-o viteza incredibila. Atat de deplasare, cat si de apreciere a miscarii coechipierilor. Ma uit la Goran Sankovic, cel care-l descoperise cu cateva luni in urma. Pare uimit.
- I told you he’s fast, but not that fast. Omul meu are dreptate. E prea rapid."

"Ma intalnesc insa cu Elton. In mare secret, la o benzinarie. E rusinos, sta doar cu capul in pamant. Ii explic despre ce e vorba. Pare incantat, incepe sa zambeasca. Chimie exista, asta era cel mai important. Din pacate, omul care decide nu apare"

"Ajung in Cipru, ii dau lui Oli DVD-ul, fac o alergare si cedez in lupta cu fusul orar. Cand ma trezesc, cobor in hol. Ma intalnesc cu Mirel.

- Dom’ presedinte, l-am vazut pe pitic. DVD-ul e facatura, e dat pe fast forward. Nu poate fi asa rapid."

"Ajungem la salariul lui Elton. Vor  300 mii in primul an, 400 in al doilea si 500 in al treilea. Dolari, nu euro, dar oricum e foarte mult. Ni se aproba maximum 180 mii pe an. Se pare ca suntem in impas. Ca sa-i scoatem 180 mii, marim contractul cu societatea de scouting. Totul este PERFECT LEGAL. Suma, in schimb, este cea mai mare achitata de un club din Romania pentru achizitionarea unui jucator. Dar ce jucator?"

Onlinesport


MM Stoica l-a abandonat pe Elton