Unirea Urziceni

Nasu' baga Urziceniul in alerta maxima

Probabil fara sa isi dea seama ce spune, Mircea Sandu a scapat 'un porumbel' pe gura menit sa produca isterie la Unirea Urziceni inaintea meciului cu VfB Stuttgart, decisiv pentru calificarea in primavara Ligii Campionilor.
Vorbind la general despre modul in care scandalurile din fotbalul romanesc sunt reflectate la UEFA, Mircea Sandu a facut o declaratie surprinzatoare inaintea meciului dintre VfB Stuttgart si Unirea Urziceni.

"Credeti ca UEFA vrea o echipa cu 600 de spectatori in tribune, dintr-o tara in care sunt numai scandaluri, sau una care aduce 40-50 de mii de spectatori, din Germania, unde fair-play-ul este la el acasa?", a spus Mircea Sandu la sportro.

Declaratia iresponsabila facuta de Mircea Sandu le va creste cu siguranta pulsul oamenilor de la Urziceni, care anticipau de mai bine de o luna ca arbitrul va fi de partea nemtilor, in cazul in care meciul direct va conta.

De asemenea, patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, sustine ca Unirea Urziceni nu va avea nici o sansa pe terenul lui VfB Stuttgart. "Sa ma sunati peste doua saptamani sa vedeti daca am avut dreptate sau nu", este convins Iancu.

Partida dintre VfB Stuttgart si Unirea Urziceni se va disputa pe 9 decembrie. Ialomitenii au nevoie de un egal pentru a merge in primavara Ligii Campionilor.

Onlinesport


Nasu' baga Urziceniul in alerta maxima