Unirea Urziceni

Dan Petrescu: "As vrea sa jucam si returul cu Hamburg tot in deplasare"

Antrenorul formatiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, vineri, la sosirea din Germania, ca si-ar dori sa ca formatia sa sa dispute returul cu SV Hamburg tot in deplasare, avand in vedere evolutia buna a jucatorilor sai.
"Dupa cum s-a jucat, sincer as vrea sa joc returul tot la ei. Pentru ca jucatorilor mei chiar le place sa joace pe un stadion asa de mare. Singurul lor defect e ca sunt romani si poate ca nu se cunosc toti. E un rezultat mare acest 0-0 daca ne vom califica. Daca nu, ramane un rezultat normal. Inainte de meci nu ma asteptam la acest scor, dar dupa cum s-a jucat au avut noroc. Inainte de meci eram fericit cu 0-0, insa dupa ce s-a intamplat sunt putin trist ca n-am castigat si nu am marcat. Nici nu vad rostul acestui rezultat daca nu ne calificam", a spus tehnicianul.

Dan Petrescu sustine ca formatia germana este in continuare favorita la calificarea in grupele Cupei UEFA, in ciuda rezultatului de egalitate, 0-0, obtinut, joi, la Hamburg. "Nu pornim noi cu prima sansa, in niciun caz. Ei sunt favoriti, aveau 17 jucatori internationali, 11 in teren si sase pe banca. Nici nu stiam cum e posibil ca jucatorii mei sa fie mai buni ca ai lor. Numai pe Tevez care a venit la ei, au dat 14 milioane pe el. Deci e clar ca au fost favoriti si raman favoriti. Cu antrenorul lor am vorbit si inainte si dupa meci. Mi-a zis ca se asteptau sa fie greu, dar nici chiar asa. Acum isi vor lua si ei masuri pentru meciul retur, pentru ca jucatorii lui erau siguri de calificare inainte de meci", a precizat Petrescu.

Tehnicianul a adaugat ca isi doreste ca patru echipe romanesti sa se calfice in grupele Cupei UEFA. "Rapid, Steaua si Dinamo au pierdut, iar CFR, Vaslui si Unirea au luat puncte, dar sper ca in retur sa ia toate puncte si sa se califice patru din cinci", a mentionat antrenorul.

Delegatia echipei Unirea Urziceni s-a intors, vineri dupa-amiaza, la Bucuresti din Germania, acolo unde a disputat partida cu SV Hamburg, scor 0-0, contand pentru prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Partida retur este programata in 2 octombrie, la Urziceni.

NewsIn



Dan Petrescu: "As vrea sa jucam si returul cu Hamburg tot in deplasare"