Unirea Urziceni

MM Stoica: "Petrescu seamana cu Terim"

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca desi gruparea ialomiteana are patru fotbalisti accidentati, Dan Petrescu va sti sa controleze situatia datorita personalitatii sale, asemanatoare cu cea a selectionerului Turciei, Fatih Terim.
"In momentul de fata avem patru fotbalisti accidentati. Este o situatie la care nu ne asteptam, dar nu-mi fac probleme din acest punct de vedere. Ma gandesc la exemplul Turciei, care a ajuns in semifinale la EURO 2008, desi avea lotul decimat. Chiar daca mai pot aparea noi accidentari, Dan Petrescu se poate descurca, pentru ca este un antrenor care din punct de vedere al personalitatii seamana cu Fatih Terim", a spus Mihai Stoica.

Managerul general al Unirii Urziceni a explicat si care sunt calitatile care au facut ca gruparea ialomiteana sa-i legitimeze pe Tiberiu Balan si Bruno Fernandes: "Tibi a mai lucrat cu Dan, este un fotbalist care a spus multe in fotbalul romanesc, are sase prezente la echipa nationala. Asa a gandit si patronul echipei. Tiberiu are sansa acum sa arate tot fotbalul pe care-l stie in Cupa UEFA. Pe Bruno Fernandes l-am remarcat de anul trecut. Este un jucator pe care directorul nostru sportiv, Narcis Raducan, il cunoaste foarte bine. Bruno a facut o impresie extraordinara, chiar daca pana acum nu s-a antrenat".

Altfel, Mihai Stoica a precizat ca este bucuros de faptul ca FRF a ales ca meciul amical dintre Romania si Letonia, programat pe 20 august, sa se joace pe stadionul "Tineretului" din Urziceni.

NewsIn


MM Stoica: "Petrescu seamana cu Terim"