Unirea Urziceni

MM Stoica vrea la rusi

Dupa ce s-a calificat in Cupa UEFA cu Unirea Urziceni, Mihai Stoica e de parere ca a venit momentul sa faca un pas in fata si sa isi gaseasca un contract in strainatate, Rusia fiind tara in care si-ar dori cel mai mult sa lucreze.
Managerul Unirii Urziceni crede ca a facut tot ce se putea face la gruparea ialomiteana si isi doreste sa prinda un contract in strainatate. Fascinat de performantele recente ale rusilor in competitiile europene, Mihai Stoica incearca prin diferite metode sa ajunga la conducerea unui club din Rusia.

Certat cu patronul Dumitru Bucsaru inaintea finalei Cupei Romaniei, pierduta de Unirea Urziceni, Mihai Stoica nu ar avea probleme prea mari de adaptare in cazul in care si-ar gasi o echipa, deoarece vorbeste fluent limba rusa, el studiind cu atentia in copilarie.

Conducatorul gruparii antrenate de Dan Petrescu are de mai mult timp o oferta din Rusia, insa evita sa dea un raspuns clar deoarece nu poate sta departe de parintii sai. Pe langa ofertele din strainatate, Mihai Stoica are mereu usa deschisa la Vaslui, el promitandu-i deja lui Adrian Porumboiu ca intr-o buna zi vor lucra impreuna.

Onlinesport


MM Stoica vrea la rusi