Unirea Urziceni

MM Stoica: "Mi-e mai bine fara Steaua"

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni seara, ca se simte mai bine la Unirea Urziceni decat la Steaua, deoarece la gruparea ialomiteana are parte de un patron care il respecta.
"Nu a existat nici un moment, nu imi doresc asta. Stau cateodata si raman consternat de intrebarile pe care i se pun patronului Stelei si de raspunsurile pe care le da. Pe mine nu ma intereseaza sa ma intorc la Steaua, imi pare rau ca am plecat, dar este o absurditate ce spune Gigi Becali ca m-ar fi primit inapoi daca n-as fi fost rautacios, cum sa ma intorc daca eu nu vreau? Din punctul meu de vedere, mie imi este mai bine fara Steaua, am mai multa liniste si activez in cadrul unui club in care patronul respecta oamenii", a spus Mihai Stoica, la emisiunea Special a postului de televiziune SportRo.

Fostul oficial al Stelei a explicat si gestul de a trece prin fata galeriei Stelei. "A fost un pariu pe care l-am pus cu Gigi. Am vorbit cu el si mi-a spus sa nu stau in tribune ca o sa ma injure si o sa ma bata "astia". I-am spus <>. Am trecut pe acolo, din respect pentru ultrasi. Daca n-as fi fost implicat in fotbal, as fi fost ultras", a explicat Mihai Stoica.

Managerul Urziceniului spune ca din respect pentru suporteri a refuzat sa conteste arbitrajul. "Raspund cu gestul asta, gestului facut de suporteri, dar faptul ca nu am comentat greselile colosale de arbitraj, nu inseamna ca nu au fost greseli. Si ce-as fi realizat daca as fi comentat, ca pana acum am comentat si n-am realizat nimic. Inainte de startul acestui mini-retur am atras atentia ca cel putin pentru noi vor fi probleme. Stiam foarte bine ce o sa se intample, uite ca se intampla, am spus dinainte ca nu suntem doriti. Noi am avut cinci jocuri. In Cupa Romaniei, am avut un arbitraj impecabil al lui Cristi Balaj. In campionat, intr-un singur meci nu au fost probleme grave de arbitraj, cu Universitatea Craiova. Mi-e greu sa cred ca greselile sunt simple coincidente!"

Oficialul ialomitenilor spune ca in perioada in care era manager la Steaua, echipa nu era avantajata de arbitri. "Cand am fost la Steaua, s-au facut greseli putine in favoarea noastra, prea putine poate, dar noua nu ne-au venit facturile prin cupele europene. Trei ani, cat am avut un cuvant de spus la Steaua, am jucat 42 de partide in cupele europene, am luat 5 puncte intr-o grupa de Liga, asa ca i-as ruga pe cei care critica activitatea mea la Steaua sa fie mai atenti", a adaugat Mihai Stoica.

Onlinesport


MM Stoica: "Mi-e mai bine fara Steaua"