Pandurii Tg. Jiu

Liviu Ciobotariu: "Sunt dezamagit de acest rezultat si voi lua masuri"

Antrenorul formatiei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a declarat, luni, dupa remiza din partida cu Universitatea Craiova, scor 0-0, ca este dezamagit de acest rezultat si a anuntat ca unii jucatori vor fi trimisi la echipa a doua a clubului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sunt dezamagit de acest rezultat, pentru ca nu am reusit sa marcam timp de 70 de minute cât echipa adversa a ramas în zece oameni. E inadmisibil, iar în momentul în care nu marchezi nu ai cum sa câstigi. Am dominat partida evident, pentru ca echipa adversa a jucat cu un om mai putin si s-a aparat. Sunt suparat pe unii dintre jucatori care trateaza cu foarte mare lejeritate faza de atac. Dar nu e niciun fel de problema, voi lua masuri si cei care nu înteleg ceea ce vreau eu sa se joace vor merge la echipa a doua, pentru ca e inadmisibil cum au evoluat azi", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul gorjenilor s-a aratat deranjat de faptul ca atacantii sai nu marcheaza: "Suntem echipa cu cele mai putine goluri marcate. Jucatorii s-au daruit, au vrut, am vazut angajament, au alergat, au scos mingea la margine, dar din pacate nu am reusit sa ajungem la poarta. Le-am dat sanse tuturor jucatorilor din lot sa evolueze, am folosit toti atacantii posibili. Ce sa mai fac? O sa iau si de la echipa a doua, poate reusesc sa înscrie cei de acolo. Am jucat cu sase jucatori ofensivi la acest meci si nu am reusit sa dam gol. Eu stiu ca un atacant foarte bun e acela care marcheaza, dar la noi nu marcheaza nimeni".

Ciobotariu a afirmat ca în fata portii se vede valoare individuala a jucatorilor. "Jocul care urmeaza devine acum foarte important pentru noi, dar daca nu reusim sa înscriem nu avem cum sa mai câstigam vreun joc. Acolo intervine valoarea individuala a jucatorului, eu pot sa-i fac sa alegre bine, sa scoata mingea la margine, am lucrat tactic cu ei, le-am spus sa vina în fata portii, dar nu au facut asta. Am jucat la un moment dat cu patru atacanti, dar daca ei nu baga mingea în poarta n-am ce sa mai fac, acolo se vede valoarea individuala a jucatorului, a precizar Ciobotariu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I. Universitatea a jucat cu un om mai putin pe teren din minutul 29, dupa eliminarea lui Stefan Barboianu.

Mediafax



Liviu Ciobotariu: "Sunt dezamagit de acest rezultat si voi lua masuri"