Pandurii Tg. Jiu

Remiza lui Dinamo, primul soc al campionatului

Pandurii Tg. Jiu a incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputata in compania celor de la Dinamo Bucuresti in prima etapa a Ligii 1. Scorul a fost deschis de Torje (55'), pentru olteni egaland Piturca (85'). Dinamo este prima echipa de top care nu reuseste sa castige in aceasta editie a Ligii I.
Prima parte a meciului a fost destul de echilibrata, ambele echipe avand ocazii de a inscrie, cu un plus de partea gazdelor, care prin Tilinca (14'), Vasilache (15') si Orac (18') au amenintat poarta lui Lobont, fara rezultat, insa, pe tabela de marcaj.

Spre finalul primei reprize Dinamo a turat motoarele, insa Cristea (22') din lovitura libera si Miranda (37') din pasa lui Bostina nu l-au putut invinge pe Mingote. Cainii rosii au marcat, totusi, in minutul 39 prin Bostina, dar Lajos a anulat golul pentru un fault al lui Miranda asupra lui Rus.

Repriza secunda a debutat cu gol pentru Dinamo, Gabriel Torje (55') marcand din pasa lui Adrian Cristea, cu un sut imparabil pentru portarul Mingote.

Vazandu-se condusi, oltenii au dat startul goanei dupa egalare, dar alb-rosii s-au inchis perfect in aparare nelasandu-le nicio portita gorjenilor pana in minutul 85, cand Piturca aduce egalarea pe tabela printr-o lovitura de cap din preajma punctului cu var.

Dinamovistii au incercat victoria pe minutele de final, dar mai periculosi au fost tot gorjenii, care puteau obtine surpriza prin Arrieta (91) acesta trimitand cu capul putin peste poarta centrarea de la Cardoso.

Onlinesport: Irina Maxim


Remiza lui Dinamo, primul soc al campionatului