Pandurii Tg. Jiu

Tilinca si Nalati s-au transferat la Pandurii

Presedintele gruparii Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a anuntat miercuri ca fotbalistii Cosmin Tilinca si Adrian Nalati au fost achizitionati de la Gloria Bistrita si vor semna contracte pe patru sezoane, transmite corespondentul Onlinesport.
“Am perfectat o intelegere cu Gloria Bistrita pentru cei doi jucatori, Adrian Nalati si Cosmin Tilinca. Cu Gloria Bistrita ne-am inteles si nu mai avem nimic de negociat dar cu jucatorii totdeauna mai e de negociat. Am vorbit cu ei pentru un contract pe urmatorii patru ani de zile, exista acordul de principiu si daca vom finaliza negocierile asa se va intampla. Ambii jucatori au vor semna contracte pe patru ani cu Pandurii Targu Jiu. Ei au fost sub contract cu Gloria Bistrita si am platit clubului ardelean atat cat a fost nevoie sa-i luam”, a spus Condescu, citat de site-ul gruparii gorjene.

In alta ordine de idei, conducerea clubului gorjean a ajuns la un acord cu gruparea Comercial FC din Brazilia pentru transferul definitiv al fundasului Cardoso, care a evoluat la Pandurii sub forma de imprumut in sezonul trecut. “Putem anunta si transferul definitiv al lui Alexandre Cardoso, cea mai buna solutie de a acoperi partea stanga. Ultima oferta pe care am facut-o pentru el e injumatatita fata de cea initiala pentru ca jucatorul nu vrea sa joace doar la Pandurii", a mai afirmat Marin Condescu.

Onlinesport


Tilinca si Nalati s-au transferat la Pandurii