Astra Giurgiu

Marin Barbu: "Nu cred ca am produs o minune"

Antrenorul Marin Barbu a declarat, dupa meciul câstigat de Astra Ploiesti, scor 1-0, pe teren prorpiu, cu CFR Cluj, ca acest succes al echipei sale în fata liderului Ligii I nu poate fi considerat "o minune", ci o mare surpriza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pentru ca am câstigat, meciul mi s-a parut unul frumos. Am spus înca dinainte ca în fotbal e posibil orice. În seara aceasta nu cred ca s-a produs o minute, dar în orice caz s-a produs o surpriza. Pentru noi era bun si un egal, ne-am fi multumit. Cel mai mult ma bucur ca jucatorii mei au jucat bine tactic si prin asta am reusit sa demostram ca scoala noastra de antrenori nu e cu nimic mai prejoc decât cele din strainatate. Poate ca patronii de la noi ar trebui sa îsi îndrepte mai mult privirea si catre antrenorii români. Misiunea mea e acum sa tin echipa cu picioare pe pamânt. Ne mai trebuie înca trei puncte sa scapam de emotiile retrogradarii, dupa calculele mele", a precizat antrenorul echipei ploiestene, în conferinta de presa de la finalul meciului.

Referitor la introducerea pe teren, în minutul 53, a mijlocasului Alexandru Stan, autorului unicului gol al meciului de vineri, Barbu a precizat ca a fost o schimbare planificata: "Nu pot sa ma consider atotstiutor, înlocuirea lui Vadrariu cu Stan era planificata înca de la începutul meciuluui. Trebuie sa recunosc ca sunt partizanul jucatorilor români, iar victoria de astazi e una dintre cele mai frumoase ale carierei mele".

Înaintea meciului, jucatorii echipei Astra Ploiesti au primit salariile restante, iar primele de obiectiv vor fi date la finalul sezonului, functie de realizare obiectivului, care este salvarea de la retrogradare.

Formatia CFR Cluj a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-0), partida disputata, vineri, în deplasare, în fata echipei Astra Ploiesti, în etapa a XXX-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Stan '65.

Mediafax



Marin Barbu: "Nu cred ca am produs o minune"