Liga 1

Rapid si-a asigurat locul patru dupa o victorie la limita cu Otelul

Formatia Rapid a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Otelul Galati, într-un meci din etapa a 34-a a Ligii I, în care a înscris în conditiile în care evolua în inferioritate numerica, si a încheiat campionatul pe locul patru al clasamentului.
Unicul gol al partidei a fost înscris de Deac, în minutul 81, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu dupa ce Benga l-a tinut în careu pe Alexandru Ionita.

În minutul 57, Rapid a ramas în inferioritate numerica, Rui Duarte fiind eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben, pentru simulare.

Rapid: Coman - Duarte, M. Antonio, Oros, Ezequias (Surdu '77) - Grigore, Pavlovici, Grigorie (Teixeira '62) - Roman, Pancu (Ionita '69), Deac. Antrenor: Razvan Lucescu.

Otelul Galati: Branet - Cojoc, Sîrghi, Benga, Ilie - Filip, Neagu - Iorga (Antal '78), Paraschiv, Stromajer (Frunza '61) - Pena (Didi '78). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonase galbene: Rui Duarte '47, '57, Roman '84 / Neagu '66, Branet '81, Paraschiv '82

Cartonas rosu: Rui Duarte '57

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Adrian Ghinguleac, Gheorghe Neacsu (asistenti) - Augustus Constantin (rezerva).

La meci au asistat aproximativ 600 de femei si copii, între care si sase fane ale Otelului. În tribuna s-a aflat si fostul jucator al echipei Rapid, Cristin Sapunaru.

Galeria de la tribuna a II-a a stadionului Giulesti - Valentin Stanescu a scandat jigniri la adresa presedintelui LPF, Dumitru Dragomir precum si "Mitica la puscarie". De asemenea, fanele Rapidului au scandat injurii la adresa actionarului majoritar George Copos.

Rapid mai are un ultim meci de disputat în acest sezon, finala Cupei României cu Dinamo, programata, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Nationala.

Mediafax


Rapid si-a asigurat locul patru dupa o victorie la limita cu Otelul