Liga 1

Alexandru Tudor a gresit: Iata cum trebuia sa procedeze

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru, a comentat incidentele de la Cluj si a explicat modul in care Alexandru Tudor ar fi trebuit sa intervina.
Finantatorul vasluienilor a explicat la Digi Sport pasii pe care Alexandru Tudor trebuia sa ii faca in cazul incidentelor de la Cluj:

Potrivit spuselor lui Porumboiu, dupa bataia de la vestiare, daca ajungea la concluzia ca mai multi jucatori meritau eliminati, Tudor trebuia sa cheme capitanii ambelor echipe si sa le comunice sanctiunile.

De asemenea, mesajul eliminarilor trebuia anuntat si la statia de amplificare a stadionului.

In cazul in care nu mai aveau suficienti jucatori pentru a continua meciul, ambele echipe trebuiau sa piarda cu 3-0 la masa verde.

Foarte important: Alexandru Tudor nu putea sa elimine jucatori in functie de ce ii transmiteau observatorul sau alte persoane prezente la vestiare.

Cum a procedat Tudor:

Dupa violentele de la vestiare, i-a transmis lui Andone ca jucatorii trebuie sa intre la vestiare si a cerut organizarea unei celule de criza.

Tudor nu a indicat niciun jucator eliminat la vestiare, precizand doar ca opreste meciul "pentru ca a fost o incaierare generala" si ca "trebuia sa elimin cate cinci jucatori de la ambele echipe, iar meciul nu mai poate continua".

Onlinesport


Alexandru Tudor a gresit: Iata cum trebuia sa procedeze