Liga 1

Acuzatii de blat la Vaslui - Astra: "Dinu Gheorghe si Rednic au vrut sa faca bani"

Gigi Becali acuza FC Vaslui ca i-a corupt pe jucatorii echipei Astra Ploiesti prin intermediul lui Dinu Gheorghe si al lui Mircea Rednic.
Astra a pierdut meciul cu FC Vaslui dupa o faza in care Marius Constantin a fost scapat din marcaj, iar Gigi Becali sustine ca meciul a fost trucat.

"Sunt curios cat de scump si-a vandut Astra pielea? Ai lovitura libera de pe linia de fund si Astra sta la sapte metri de poarta. Gaman trage de timp la 1-2 de parca ei conducea, iar Lung s-a ofticat ca n-a intrat mingea in poarta la sutul lui Bello. Sunt in relatii bune cu Porumboiu, dar nu mi-e frica sa spun adevarul. Toate astea le-a facut Dinu Gheorghe! A vorbit cu Rednic si au spus sa faca niste bani. Lung cred ca se bucura cand a luat gol. Nu mai pot eu de Porumboiu!", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Apoi, Becali s-a luat si de arbitrul care l-a eliminat gratuit pe Patrascu. "Arbitrul nu e sanatos la cap, nici nu l-a atins si i-a dat rosu. Oricum, treaba era rezolvata, dar a vrut si el sa ajute", a mai spus Becali.

FC Vaslui a castigat meciul cu Astra Ploiesti, scor 2-1, dupa ce oaspetii au deschis scorul prin Amorim, dupa gafa lui Borjan.

Onlinesport


Acuzatii de blat la Vaslui - Astra: "Dinu Gheorghe si Rednic au vrut sa faca bani"